Hasznos, könnyen alkalmazható tippek szépségszalnonoknak

Milliomos Kozmetikus (nem csak kozmetikusoknak)

milliomos kozmetikus

Amikor igenis a vendég a hibás

Azt is mondhatnám, hogy zsírbontókezelésekről őszintén. Szivem szerint ezt a címet adtam volna, de sajnos ez a téma nem csak a zsírbontó kezeléseket végzőket érinti, hanem mindenkit, aki valamilyen eredményt el szeretne érni a vendégen hosszú távon. Szokták mondani, hogy minidg a vendégnek van igaza. Én ezzel nem értek egyet. A vendégnek egyáltalán nincs mindig igaza. És a mi dolgunk, hogy ezt finoman közeljük vele. No de miről is beszélek konkrétan... a videóból kiderül:

Vissza a blogokhoz
Beauty Body System

Rólam :-)

Kovács Gergely vagyok. 2010-ben csöppentem bele véletlenül a szépségipar világába :-)
2010 óta folyamatosan értékesítünk szépségipari gépeket szépségszalonok és kezdő vállalkozók, illetve vállalkozást tervezők részére. Vezettem már szépségszalont, masszázs szalont, kozmetikát, szoláriumot, edzőtermet, sőt dolgoztam is mindegyikben. Találkoztam már jó és rossz vendéggel, kevés vendéggel, sok vendéggel, visszatérőkkel és menekülőkkel, panaszkodókkal és tovább ajánlókkal.
Mondanám, hogy szinte mindent láttam már, de ez egy folyamatosan fejlődő világ úgy szakmailag, mint üzletileg. Közel 1.000 szépségszalonnal-, edzőteremmel-, kozmetikával volt már és még van is üzleti kapcsolatom. A végén mindig azon van a hangsúly, hogy van e fizető és visszatérő vendég, vagy nincs.
Hiszen ezen áll vagy bukik a vállalkozás életben maradása.
A fentebb található blog és vlog (video blog) bejegyzésekben olyan tippeket szeretnék neked adni, amikkel sikeresebben vezetheted szépségszalonodat, vagy sikeresen megnyithatod azt.
Ígyekszem ide feltölteni minden tartalmunkat, de ha jobban el akarsz mélyedni a témában, javaslom, hogy iratkozz fel ide kattintva youtube csatornánkra, hogy azonnal értesülj legújabb tipjjeinkről.
Ahogy szoktam mondani: Sok sikert és visszatérő vendégeket!